30 april 2009

Win een gastronomisch 'Culinaria²' menu met Vinama

Ooit wel eens de culinaire kunst van 16 sterren chef-koks op één dag kunnen proeven? Het antwoord is waarschijnlijk een volmondig neen maar daar komt nu verandering in.

culinaria square 2009 foto chefkoks

 

Op 15,16 en 17 mei gaat voor de eerste keer Culinaria² van start, een evenement dat de beste chef-koks en culinaire ambachtslui uit het hele land samenbrengt.   Zestien restaurants met één of meerdere Michelinsterren (zoals Sea Grill, Comme Chez Soi, Hof van Cleve,....), hebben voor de fijnproevers onder u een uniek en overgetelijk parcours uitgestippeld en Vinama biedt u de mogelijkheid om hier gratis van te gaan genieten.

culinaria square 2009

 

Ook zullen er ook zeven verschillende workshops gegeven worden. De workshops zijn voor iedereen gratis toegankelijk, en ze zullen voor u een uitgelezen kans zijn om uw zintuigen te ontwikkelen en uw culinaire kennis te verdiepen. U mag een antwoord verwachten op al uw vragen over de geheimen van chocolade, wijn, bier, koffie, cocktails, ... De grootste experts van het land staan klaar om u waardevol advies te geven.

Daarnaast is er een Gourmet markt voorzien waar meer dan 50 exposanten u zullen laten kennis maken met aroma's en geuren die uw zinnen zullen prikkelen.

Wanneer?
15 & 16 mei: 12:00-22:00 (de restaurants hebben een pauze tussen 16 :00-18 :00, de Gourmet markt en de andere animaties blijven doorlopend open)
17 mei : 12:00-18:00

Waar?
In het Jubelpark te Brussel.

Wat kunt u winnen bij Vinama?
In samenwerking met Culinaria² geeft Vinama 4  X een 'Culinaria paspoort' weg ter waarde van elk 45.00 Euro, oftewel kunt u twee duotickets ter waarde van 90,00 Euro winnen.  Hier zit in:
-          toegang tot Culinaria² met een welkomstcocktail
-          gratis toegang tot alle activiteiten en al het gastronomisch vermaak
-          een gastronomisch Culinaria² menu (walking dinner) bestaande uit: 
           2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht,  inclusief wijn, water en koffie


culinaria square 2009 menu

 

De prijsvraag:
Hoeveel michelinsterren vertegenwoordigen de 16 aanwezige restaurants in totaal?
Het antwoord kun u vinden op : www.culinariasquare.be

Stuur je antwoord  uiterlijk dinsdag 5 mei met je volledige naam naar vinamablog at hotmail.com. Gelieve ook duidelijk te vermelden of je op vrijdag, zaterdag of zondag wilt gaan.

culinaria square 2009 gerecht 2

21:43 Gepost door Vinama in Wedstrijd | Commentaren (8) |  Facebook | |  Print