01 augustus 2010

Gelukkig hebben ze meer verstand van wijn maken die Fransen.

Net terug uit Frankrijk en behalve wijn werd er natuurlijk ook nog over het wereldkampioenschap voetbal gesproken. De Fransen zelf hadden (uiteraard) geen goed woord over voor hun nationale voetbalploeg. "Over het paard getilde, pretentieuze mannetjes met een ego zo groot dat er geen maten voor zijn die denken dat de hele wereld aan hun voeten liggen" dat is een greep uit de opmerkingen die ik heen en weer over tafel hoorde gaan. Maar dan kwam er altijd vrij snel de bemerking "Nederland was wel ontzettend hard in de finale", correct maar zijn er finales van dit formaat waar alles koek en ei is? En wat had Zinédine Zidane ook al weer geflikt in de finale in 2006, jawel u weet het nog wel,  hij gaf de Italiaan Materazzi een heuse kopstoot.

Nu is de ploeg collectief gestraft door de nieuwe trainer die voor de volgende vriendschappelijke interland geen enkele voetballer opsteld die ook in Zuid-Afrika was. Bravo meneer Blanc, daar drink ik een goed glas wijn op en neem er zelf ook een.
Les blueus equip de france football.jpg

17:39 Gepost door Vinama in Algemeen | Commentaren (4) |  Facebook | |  Print

Commentaren

Ben het WK begonnen als stil supporter van onze noorderburen maar bij elke match heb ik me meer zitten ergeren aan het laffe spel en aan de arrogantie van Van Bommel en co. 't Is geëindigd in een vreugdesprong bij het doelpunt van Iniesta in de finale...

Gepost door: vinejo | 02 augustus 2010

In de voetbalpool op mijn werk waar we voor de openingsmatch alle wedstrijden hadden moeten voorspellen had ik als finale Nederland-Spanje gezet. En ook ik had als winnaar de Spanjaarden............ dus voor mijn raking in de pool was het goed echter ik had het toch graag anders gezien.

Gepost door: Vinama | 02 augustus 2010

En, flesje Spaanse wijn gewonnen? ;-)

Gepost door: vinejo | 03 augustus 2010

Wel het was de derde prijs waar 20% van de totale inleg aanvast zat dus een fles wijn kan ik zeker van kopen maar misschien toch weer eens een fles Nederlandse wijn kopen. Is al lang geleden en ik heb gehoord dat wijnhoeve De Colonjes het proberen waard is.

Gepost door: Vinama | 03 augustus 2010

De commentaren zijn gesloten.