14 juli 2010

Honey, someone shrunk my wineblog

De afgelopen dagen is Vinama een aantal dagen niet bereikbaar geweest zoals alle blogs van Skynet want ze waren bezig met een "mayor upgrade" naar een nieuw blogsysteem. Wat dat precies in ging houden moesten we maar afwachten maar het zou er op verbeteren.
Ondertussen is alles weer on-line echter ziet het er naar uit dat Vinama in 90°C graden gewassen is terwijl 40°C toch duidelijk op het etiket staat. Het resultaat is dat alles is gekrompen en dat er veel lay-out oneffenheden zijn opgedoken. Aan de andere kant heb ik de admin module eens goed bekeken en daar staan aardig wat leuke nieuwe functionaliteiten in die zeker van pas komen.

Voorlopig dus even Vinama op 90°C want de Skynet support is momenteel niet erg reactief dus het kan nog wel even duren zo krijg ik de indruk.

Misschien het juiste moment om even een welverdiende zomerrust in te lassen.  

portugal zee estoril 2 sea.jpg18:54 Gepost door Vinama in Algemeen | Commentaren (2) |  Facebook | |  Print

Commentaren

Het ziet er weer een stuk beter uit zo.

Gepost door: Vinama | 19 juli 2010

Hey Olaf,

Oef, goed dat dit in orde gekomen is! Net eens naar de site van Vinejo gesurft en ik verschoot me een ongeluk. Heb net een nieuwe pc en dacht dat het daar mee verband hield. Gelukkig bracht jouw blog me even raad, ook al was het eens niet over wijn.

Alvast een prettig verlof! Bij mij draait alles ook in een rustiger tempo.

Grtz,

Pvo

Gepost door: pvo | 20 juli 2010

De commentaren zijn gesloten.