13 augustus 2008

Een gedachte, een droom, een wijnavontuur van Rolf en Heleen

Je huidige baan vaarwel zeggen, je huis verkopen, verhuizen naar een ander continent en helemaal iets anders gaan doen...... bijvoorbeeld een wijnbedrijf beginnen.  Hoeveel mensen hebben hier al eens aan gedacht, eerder van gedroomd misschien maar nooit die stap kunnen of durven zetten.

Het is natuurlijk ook geen kleine stap, vooral als je getrouwd bent en ook nog kinderen hebt. De zekerheid van een goede baan en een maandelijks salaris omruilen voor de onzekerheid, voor het onbekende, voor de zullen we wel slagen gedachte, voor het grote avontuur.

okanagan wineyard canada
Okanagan Valley, British Columbia

Rolf en Heleen hebben ook hun droom maar hebben die grote stap ook daadwerkelijk gezet. Ze hebben hun hectische leven met jobs  als  VP bij Capgemini en als Manager Credit Risk bij Postbank Zakelijk achter zich gelaten om een wijnbedrijf te gaan starten in Canada. In 2005 hebben ze de wel doordachte beslissing genomen en deze zomer zijn ze met hun nog geen tweejarige dochter vertrokken naar de Okanagan Valley.

Ze hebben hun eigen website waar je kunt lezen hoe het allemaal tot stand is gekomen en waarom het Canada is geworden. Hier kun je hun wijnavontuur volgen. Zij hebben de stap gezet. Veel succes!

rolf en heleen

08:30 Gepost door Vinama in Wijn actualiteit | Commentaren (0) |  Facebook | |  Print

De commentaren zijn gesloten.