28 augustus 2007

Reactie van Ambrosius winkel op proefnotitie

Zaakvoerder Patrick Weerbrouck van Ambrosius heeft alert gereageerd op het artikel van gisteren m.b.t. de proefnotitie van Robert Chevillon 2002 Nuits-Saint-Georges:
 
Wij van Ambrosius doen er alles aan om tevreden klanten te hebben en te houden en doen alles wat binnen ons bereik ligt om dat waar te maken. Goede selectie, eerlijke prijzen, goed advies en ingeval van een slechte fles wordt er omgeruild.

Wij kiezen en stockeren onze wijnen met de grootste zorg, en vervangen steeds "slechte" flessen, voor al onze klanten. (als de flessen binnen een redelijke termijn worden terugbezorgd of de klacht binnen een redelijke termijn wordt gemeld). Wijn is zoals u weet een levende materie en geen enkele fles kan worden gevrijwaard van enkele negatieve invloeden eigen aan productie, kurk, transport enz.... Vandaar onze garantie : niet goed, nieuwe fles...

Wij hebben van de wijn in kwestie nog 2 flessen op voorraad, wij zijn zopas naar het millesime 2004 overgeschakeld. Ik bezorg u met plezier een nieuwe fles, zodat u deze wijn naar zijn werkelijke waarde kan beoordelen.

Uw vindt verder commentaren op de door uw geproefde wijn op volgende link: http://www.cellartracker.com/wine.asp?iWine=22064. Ook Robert Parker beoordeelt de totale productie 2002 van deze wijnmaker zeer tot uitzonderlijk goed met scores tussen de 88 en 95+ /100. "Robert Chevillon est l'un des plus brillants du peleton de tête des vinificateurs de la Côte-d'Or".
Zo, in de hoop dat ik jullie proefpanel nogmaals met deze wijn kan doen kennismaken, (hopelijk een goede fles) en dat jullie mijn reactie op jullie log plaatsen.

Ik wens  jullie in elk geval nog veel succes met jullie weblog.

Weerbrouck Patrick
Zaakvoerder

17:23 Gepost door Vinama in Geproefd | Commentaren (3) | Tags: robert chevillon, ambrosius |  Facebook | |  Print

Commentaren

sjiek! erg sjiek van die zaak!

Gepost door: maarten | 28 augustus 2007

Ambrosius / positieve reactie Ik was vandaag in Koksijde. Spijtig genoeg dat ik deze reactie niet eerder had gelezen. Anders sprong ik zeker in dit winkel binnen om "kennis" te maken. Fijn commerciele reactie!

Gepost door: Kate | 28 augustus 2007

Wij waren op vacantie zoals ieder jaar in koksijde en kochten op uw voorstel een paar flessen cava jupiter . Zoals de jaren er voor steeds op uw aanraden waren we weer erg tevreden en zullen zeker nog terug binnen komen en ook aanraden aan onze famielie om dit te doen .

Gepost door: ROGER | 27 december 2008

De commentaren zijn gesloten.